Meniu Închide

Despre noi

WEBGROW oferă servicii web și grafică pentru online și pentru print – toate personalizate, adaptate perfect afacerilor Clienților noștri. Suntem proactivi și eficienți și lucrăm cu profesioniști experimentați.

Clienții noștri fideli sunt ca noi: apreciază munca profesioniștilor, preferă relațiile de lucru pe termen lung, bazate pe încredere și respect, și pun pasiune în afacerile lor. Poți deveni Clientul nostru dacă îți plac relațiile de afaceri WIN-WIN, în care toți cei implicați au ceva de câștigat.

Comunicarea vizuală, în offline și în online, este specialitatea noastră – de la campanii online la grafică pentru tipărituri și alte materiale cu impact vizual. Lucrăm cu un grafician cu experiență de 18 ani, specializat în comunicare, marketing și publicitate.

Nu suntem programatori, suntem creatori de imagine. Avem echipe specializate, in house și colaboratori externi, care ne ajută să folosim optim platforme diverse, open source și custom, cu unicul obiectiv important cu adevărat: să livrăm servicii de calitate, care să asigure Clienților noștri o prezență online relevantă pentru domeniul lor de activitate. În plus, atunci când de conținutul comunicărilor tale ne ocupăm noi, ne adresăm strategic publicului tău țintă: aflăm ce caută, ce vrea să știe, ce vrea să primească, ce are cu adevărat nevoie – iar ceea ce scriem ține cont de toate acestea, dar și de exigențele Google.

Pentru site-urile pe care le îngrijim, am găsit cea mai bună și mai sigură soluție de hosting. Am căutat un furnizor cu adevărat serios, cu uptime de până la 99%, garantat – pentru ca tu să nu mai pierzi timp prețios căutând soluția potrivită. În plus, noi răspundem personal la telefon – nu este nevoie de tichete, nu trebuie să vorbești cu un robot telefonic. Suntem mereu în priză pentru tine.

Iar dacă ai probleme cu vreun calculator, nu te poți „lega la internet” sau ceva nu merge cum ți-ai dori, avem un tehnician IT excepțional, experimentat și rapid, care lucrează în domeniu din 1999.

Despre Noi

WEBGROW este o agenție web full service pentru firmele care vor să crească.

Avem experiență (specialiști cu 18 ani de lucru în web design și development, marketing  și comunicare integrată online și offline, analiza datelor și audit) și lucrăm cu atenție la detalii și cu pasiune.

Am apărut pentru că ceea ce facem noi fac doar puține firme. Adică:

  • noi creștem site-urile pe care le construim;
  • noi sprijinim brandurile pe care le creem;
  • noi ne consiliem clienții pentru ca eforturile lor să aibă succes.

Suntem specialiști în comunicare online și știm că orice dialog începe cu o primă impresie. Și ne asigurăm că prima impresie a celor care interacționează cu website-ul tău, cu logo-ul tău, cu materialele tale tipărite, este bună. Ne adresăm în special firmelor noi, dar și celor cu vechime în piață, însă care au nevoie de o imagine proaspătă, care să comunice corect.

Cum creștem site-urile pe care le construim?

Le personalizăm în funcție de bugetul tău, de la simpla adăugare a logo-ului pe o temă grafică potrivită, până la crearea integrală a temei grafice, conform cu dorințele tale.

Scriem textele potrivite și asigurăm conținutul minim necesar ca site-ul să comunice eficient. Dacă n-ai inspirație sau scrisul nu este punctul tău forte, este OK – nu trebuie să ai grija asta, pentru că ne ocupăm noi.

Asigurăm baza de pornire pentru o bună prezență în rezultatele de căutare din Google, pentru că ne ocupăm de conținutul tău cu grijă, știind ce și cum trebuie făcut pentru rezultate bune, din prima.

Asigurăm training pentru utilizarea aplicației de administrare a site-ului și nu doar atât, pentru că îți spunem cum să faci ca să scrii pe placul lui Google, dar și în așa fel încât clienții tăi potențiali să vrea să lucreze cu tine.

Dacă vrei să afli mai mult, cere o ofertă! »

Cum sprijinim brandurile pe care le creem?

Când primești logo-ul făcut de noi, primești toate fișierele necesare pentru orice aplicație viitoare – practic, obții un set de lucru complet, raster și vectorial, compatibil cu toate programele existente.

Identitatea de marcă nu înseamnă doar un logo, ci o suită de materiale pe care marca este aplicată; primești din start minimul necesar (antet, cărți de vizită) ca să poți să te prezinți imediat potențialilor tăi clienți.

Iar tipizatele suplimentare au prețuri excelente – trebuie doar să ne spui ce vrei.

Dacă vrei să afli mai mult, cere o ofertă! »

Cum ne consiliem clienții?

După cum spuneam, punctul nostru forte este experiența. Știm ce funcționează, ce nu funcționează, știm ce au încercat atâția alții înainte și știm dacă au avut succes sau nu. Iar clienții noștri de acum beneficiază de toată această cunoaștere.

Dacă vrei ceva imposibil, ne gândim cum poate deveni posibil. Dacă, totuși, nu se poate, căutăm soluții care să-ți fie pe plac și, neapărat, să-ți fie și utile. Vrem să ai succes.

Pentru că dacă tu ai succes, avem și noi.

Dacă vrei să afli mai mult, cere o ofertă! »

Cum facem SEO?

Optimizarea site-urilor pentru motoarele de căutare (și, în special, Google) este un proces adesea prost înțeles. Optimizarea site-urilor pentru motoarele de căutare nu înseamnă o ploaie de cuvinte cheie. SEO înseamnă utilitate și relevanță pentru vizitatorul site-ului tău. SEO înseamnă conținut de calitate, informativ și corect. SEO înseamnă că, în prmul rând, comunicăm potențialilor tăi clienți – iar Google înțelege și apreciază asta.

Doar comunicând corect vizitatorilor site-ului tău, comunicăm cu Google.

Dacă vrei să afli mai mult, cere o ofertă! »

Clienții noștri