Meniu Închide

Startup ID: ofertă Logo + antet + cărți de vizită

928,12 lei cu TVA inclus

Ai nevoie rapid de un Logo și de cărți de vizită? Această ofertă este perfectă pentru tine, pentru că le primești la pachet:

» Ofertă logo vectorial, în patru formate uzuale, compatibile cu diversele programe de grafică.

» Drepturi de utilizare fără limitare de timp.

» Template pentru cărțile de vizită, editabil și în format gata de tipar, completat cu datele tale de contact.

» Antet în format .doc sau .odt, gata de folosit pentru oferte, contracte și alte materiale.

Ofertă logo și tipizate de bază – Startup ID

Dacă afacerea ta este la început și îți dorești să faci o bună impresie clienților tăi încă de la prima întâlnire, această ofertă specială este pentru tine.

Ai la dispoziție un expert grafician

Sigla ta, cărțile de vizită și antetul vor fi lucrate cu grijă pentru detalii de către un grafician cu experiență de 21 de ani în grafică și design, specializat în marketing și comunicare. Toate materialele grafice se lucrează conform cu solicitările și specificul afacerii tale, în așa fel încât să te reprezinte, să-ți placă și să-ți fie de folos.

Iată câteva dintre logo-urile lucrate de noi:

Te poți prezenta clienților tăi de îndată

Cu sigla ca atribut central de imagine, cărțile de vizită gata și antetul pregătit, acest pachet este tot ce ai nevoie pentru a te prezenta corect, elegant și profesionist față de potențialii tăi clienți. În plus față de logo, primești un model de carte de vizită completat cu datele tale de contact, pe care îl poți da imediat la tipar – astfel, poți fi gata rapid pentru prima ta întâlnire.  Iar dacă ai de trimis o ofertă sau un contract, antetul afacerii tale în format .doc sau .odt, este pregătit special pentru asta.