Meniu Închide

Proiectarea și Structurarea Site-ului

În ce constă proiectarea și structurarea unui site?

Proiectarea și structurarea unui site constă în activitatea de a pregăti planul unui viitor website.și este primul pas din dezvoltarea unui website.

Despre structura site-ului

Cea mai simplă structură de site are doar câteva pagini. Acestea sunt cele esențiale pentru ca firma să ofere potențialilor clienți toate informațiile necesare. Paginile esențiale sunt pagina de start, câteva pagini de prezentare (cum ar fi rubricile despre noi, servicii, tarife) și o pagina de contact. Nu este necesar să se facă proiectarea și structurarea unui site de acest gen.

Multe idei pentru site-uri sunt însă mai complicate decât atât.

Fiecare proiect complex în parte cuprinde anumite cerințe specifice și ar putea să necesite funcții aparte. Astfel, proiectarea personalizată a site-ului este deosebit de importantă. Uneori este chiar factorul care ajută la diferențierea față de site-urile competitorilor și asigură succesul întregii inițiative.

De ce este importantă structura site-ului

Structura site-ului este, practic, organizarea informației și a posibilităților utilizatorilor de a interacționa cu site-ul. O structură gândită corect de la început asigură îndeplinirea cu succes a scopului pentru care s-a dezvoltat site-ul. Importante sunt și navigarea ușoară și satisfacția vizitatorilor, care preferă întotdeauna să-și rezolve problemele repede și fără complicații inutile.

Modul în care site-ul este structurat influențează comportamentul vizitatorului. Rămâne un timp mai îndelungat pe site și vizitează și celelalte produse sau secțiuni? Recomandă site-ul și celor din rețeua sa socială? Cumpără? Nu se împotmolește căutând produsul dorit? Nu se blochează la coșul de cumpărături? Revine și în viitor? Toate acestea pot fi indicatori pentru un site bine structurat.

Ce trebuie să știi despre serviciile noastre

WEBGROW adresează nevoia de comunicare strategică integrată în online-ul românesc. Așadar, serviciile pe care ți le oferim sunt variate și țin de tot ce înseamnă comunicare online, fie că este vorba de copywriting, SEO, bannere web sau orice alte servicii de care ai nevoie.

Noi nu suntem programatori, ci comunicatori

Web development-ul este doar o mica parte din tot ceea ce facem pentru a crește și a întreține site-urile pe care le construim. Mai importante decât detaliile tehnice din spatele platformei sunt ideile și informațiile transmise, organizarea conținutului relevant, proiectarea și structurarea unui site, promovarea și poziționarea afacerii tale. Toate acestea determină calitatea site-ului tău și, implicit, succesul afacerii tale și contribuie realmente la experiența utilizatorilor și la vizibilitatea ta în motoarele de căutare.

Soluțiile pe care le oferim și creativitatea noastră îmbină mai multe direcții în comunicare

Acoperim toate serviciile necesare unei firme care vrea să se promoveze și să-și desfășoare optim activitatea – de la managementul rețelelor de calculatoare, la campanii integrate (online și offline), inclusiv comunicare pentru evenimente.

Asta înseamnă că nu vei fi nevoit să te împarți colaborând cu mai mulți furnizori pentru același proiect și că te poți baza pe noi pentru proiectele complexe sau multidisciplinare.

Oferim și consultanță pentru cei cu bugete reduse

Toți cei care au nevoie de experiența noastră, dar nu dispun de sumele necesare pentru a obține performanță într-o campanie, ne pot solicita consultanță personalizată. Oferim, la cerere, training one-on-one și cursuri.

Dacă vrei să afli mai multe despre cum să te pregătești să iei legătura cu noi, apasă aici.

Cere o ofertă!

  Subiectul mesajului:

  Ce servicii te interesează?

  Observații / Mențiuni:

  Nume persoană fizică sau denumire persoană juridică*

  Adresă de email*

  Telefon:

  *Important! Pentru a putea solicita o ofertă este necesar:

  să citești politica de confidențialitate și cookies

  și să bifezi caseta corespunzătoare, mai sus.

  Acceptarea comunicărilor comerciale este opțională.