Meniu Închide

Testimoniale

Cursul de marketing

Prin acest curs, Alina a reușit să mă facă să înțeleg mai bine principiile comunicării & promovării în social media și care sunt pașii pe care îi am de urmat, indiferent de ce schimbări apar, astfel încât să pot continua să creez & promovez conținut relevant despre activitatea noastră. Îi mulțumesc mult pentru această oportunitate și recomand cu drag și cu încredere și altor persoane interesatede acest domeniu.

Andreea C.

Cursul de marketing

Informația din acest curs este foarte bine organizată iar workshopurile sunt ideale. Acestea din urmă mi-au răspuns la foarte multe intrebări despre tehnicile marketingului. Recomand acest curs oricui este la inceput de drum și are nevoie de îndrumare pentru a avea o viziune de ansamblu a marketingului și pentru a-și îmbogăți cunoștințele practice.

Ovidiu D.

Cursul de marketing

A fost o placere sa particip la curs: informatiile au fost expuse intr-un mod usor de inteles, cu exemple practice si cu indemnul de a realiza ceva propriu.

(Ana V.)

Cursul de marketing

Un curs extrem de bine structurat si organizat, informatii la zi, utile, sfaturi bune de pus in practica imediat! Adresat atat incepatorilor, dar si celor cu experienta in marketing, discurs clar, bine punctate toate aspectele, aplicabilitate imediata! Multumesc pentru deschiderea unor noi orizonturi pe caile marketingului online dar nu numai!

Gabriela Bagrinovschi-Scarlet (kinderella.ch)