Meniu Închide

Modificări tarife standard pentru 2017

De la 1 ianuarie 2017, WEBGROW a modificat tarifele standard și condițiile de tarifare, astfel:

Tarife orare standard:

  • 25 de euro/h – tarif orar standard
  • 37.5 euro/h lucrari neprogramate executate in regim de urgență (care necesita lucru peste program, noaptea, în zilele libere și de sărbătoare legală); pentru lucrările programate* cu minim 5 zile lucrătoare în avans, tariful orar este cel standard, de 25 de euro/h.
  • Modificări de tip micromanagement*: 60 euro/h.

IMPORTANT!

  • De la 1 ianuarie 2017, toate lucrările care însumează la finalul lunii o durată mai mică de 60 de minute se facturează la tariful standard minim de intervenție de 25 de euro.

____________

* Programare prealabilă

Vă rugăm să luați în considerare faptul că lucrările tuturor clienților noștri sunt programate cu cel puțin 5 zile în avans și să țineți cont de un minim de zile necesar pentru o lucrare, înainte de a o solicita. Lucrările cerute de azi pe mâine se pot face uneori, dar sunt situații în care trebuie să prioritizăm programările deja făcute sau să alocăm timp suplimentar, în afara orelor de program, pentru a rezolva solicitarea dumneavoastră urgentă. Astfel, lucrările urgente, comandate de pe o zi pe alta, care necesită ore lucrate peste programul de lucru, se vor tarifa la un preț cu 50% mai mare decât tariful orar standard.

Lucrările mici de tip mentenanță, care nu depășesc un necesar de o oră de lucru, nu necesită programare prealabilă; ele se pot comanda de pe o zi pe alta, cu mențiunea că, deși obiectivul nostru este să onorăm cât mai rapid astfel de cereri, este uneori posibil ca livrarea să nu poată fi realizată imediat, caz în care veți fi contactat pentru a stabili un termen convenabil de livrare.

*Micromanagement

Definim micromanagementul ca fiind activitatea de control continuu exercitat asupra celor mai mici detalii ale unui proiect și asupra celor care lucrează (exemple: „obiectul X trebuie să fie plasat cu un pixel mai sus, să aibă exact culoarea Z și fix Y pixeli lățime/înălțime” sau „Pe browserul Opera, versiunea N, se vede un pixel în lateral” sau „vă rog să-mi trimiteți statusul lucrării în fiecare zi la ora 17„) – se tarifează maximal deoarece este o sursă de stres pentru persoanele asupra cărora este exercitat, este consumator de timp și scade calitatea produsului final.

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugăm să citești politica de confidențialitate și cookies, iar dacă ești de acord și accepți să primești comunicări pe e-mail de la WEBGROW, inclusiv comunicări comerciale, te rugăm bifează mai jos: