Meniu Închide

Rollup, grafică poster, mentenanță – mamicilasuperlativ.ro

WEBGROW lucrează materialele grafice și se ocupă de întreținerea site-ului mamicilasuperlativ.ro. Mamici la Superlativ organizează mereu evenimente pentru care este nevoie de suport vizual, de la simple bannere și Facebook cover images, până la rollupuri, postere, flyere și alte tipărituri. Printre alte materiale, pentru ei am lucrat grafica (poster eveniment) pentru Târgul de Crăciun organizat în decembrie 2015 (vezi aici cum a fost), precum și alte materiale necesare (rollup, stickere).

Grafică: poster, rollup, flyer

Posterele sunt materiale grafice esențiale pentru evenimente. Le vei folosi ca metodă simplă de a anunța un eveniment și le vei livra către presă sau către site-urile partener media, împreună cu comunicatul de presă sau anunțul de eveniment.

Este foarte importantă prezentarea grafică. Poster, rollup, flyer, toate materialele grafice trebuie să reflecte cât mai bine natura evenimentului pe care dorești să-l promovezi, să fie în acord cu imaginea firmei sau a organizației și să transmită corect mesajul cel mai important. Pe orice poster bine lucrat, grafica aduce în prim plan ceea ce dorește Clientul să comunice. Niciodată grafica unui poster de eveniment corect realizat nu va estompa mesajul!

Grafică poster!

Această postare este pentru cei care sunt hotărâți și caută „grafică poster”. Probabil că motorul de căutare ți-a sugerat „grafică print”, dar tu ai nevoie de un poster, așa că ai scris mai departe, dincolo de sugestia Google. Sau poate că ai mai căutat și în altă parte și nu ai găsit ce aveai nevoie. Și acum o să spui:

Am nevoie de grafică pentru un poster!

Dacă ai găsit această pagină pentru că ești în căutarea unui grafician profesionist, care să poată să-ți facă de la zero grafica pentru posterul de care ai nevoie, ai nimerit unde trebuie, pentru că putem lucra toate materialele grafice necesare pentru evenimentul pe care îl organizezi. Lucrăm cu imagini în public domain sau pentru care deținem drepturi de utilizare, deci nu trebuie să-ți faci griji și pentru aspectele legale ale lucrării grafice. De asemenea, cum graficianul nostru este experimentat și mânuiește excelent creionul și tușul, putem să facem grafica personalizată, cu ilustrații desenate manual.

Cere o ofertă!

  Subiectul mesajului:

  Ce servicii te interesează?

  Observații / Mențiuni:

  Nume persoană fizică sau denumire persoană juridică*

  Adresă de email*

  Telefon:

  *Important! Pentru a putea solicita o ofertă este necesar:

  să citești politica de confidențialitate și cookies

  și să bifezi caseta corespunzătoare, mai sus.

  Acceptarea comunicărilor comerciale este opțională.