fbpx
Meniu Închide

Portofoliu

Iată câteva dintre cele mai recente lucrări:

  • Logo, identitate de marcă, grafică web și print »
  • Web Design & Development »
  • Administrare campanii AdWords / Facebook »
  • Copywriting / Advertoriale / Comunicate de presă »

Pentru acest logo tema a fost simplitatea. Așadar am creat rapid un logo minimalist, conform cu specificațiile primite: un font simplu și curat, alternat cu un font script, cu un mic simbol minimalist ca accent.              

Pentru URGENT CARGUS am lucrat o serie de elemente grafice și materiale vizuale pentru uz intern, dar și pentru participare la diverse evenimente.Pentru M&S Creativ am lucrat rapid un site de prezentare pentru produse și colecții, ca un mini catalog online, dar și cele mai importante elemente de identitate de marcă: creația și grafica pentru siglă, cărți de vizită, etichete textile.

Pentru Beervinci am lucrat rapid strictul necesar pentru identitatea de marcă , ce include creație și execuție logo și de asemenea am realizat website-ul, un magazin online complet echipat pentru vânzarea de produse pentru berari amatori și microberării.

Pentru Do Good Academy, pe lângă website, am lucrat de-a lungul timpului foarte multe materiale grafice de promovare online și offline: diplome, pliante, flyere, bannere web postere, vizualuri pentru promo pe Facebook și nu numai.

Pentru Asociația MAME întreținem voluntar contul de Adwords, ca parte a campaniilor noastre de CSR. De această dată însă, am lucrat diverse materiale grafice necesare odată cu mutarea asociației în noul sediu și evenimentul special „Balul Steluțelor”.

Pentru Artofdiamonds am lucrat rapid logo-ul, elementul esențial pentru identitatea de marcă a firmei, dar ne ocupăm și de întreținerea site-ului (mentenanță). Site-ul a trecut recent și printr-o acțiune de redesign, de care ne-am ocupat tot noi.

Pentru site-ul Mamicilasuperlativ.ro am realizat o lucrare grafică specială (ilustrație) pentru promovarea Taberei de dezvoltare personală pentru copii – „Copii autonomi, copii la superlativ”.  Desenele realizate sunt unice, lucrate grafic conform specificațiilor și tematicii. 

Pentru Trasl8 – firmă de traduceri și interpretariat – am lucrat strictul necesar pentru identitatea de marcă – pachetul Brand ID mini, care include creație și execuție logo, template pentru cărți de vizită și semnăturile pentru e-mail (cu logo și date de contact).

Pentru bitelicious.co.uk, pe lângă site-ul de prezentare, am lucrat logotipul și alte materiale grafice: cărți de vizită, rollup, carduri de fidelitate și planșe de colorat; dar și grafica pentru prezentarea exterioară, folosită ca firmă luminoasă.

Pentru Ferma Trancu Balaciu am lucrat rapid cele mai importante elemente de identitate de marcă: creație și grafică pentru logo, cărți de vizită și antet.Pentru MadameBriolette.eu am lucrat mai multe seturi de bannere web destinate campaniei de promovare a magazinului online prin Google AdWords, în rețeaua de display.

Site-ul Beervinci.ro este un magazin online de produse și echipamente pentru microberării și persoane fizice care doresc să-și fabrice acasă propria bere. Inițial, site-ul a fost disponibil doar în versiunea desktop, dar a fost adaptat și pentru utilizare mobilă (responsive).Pentru site-ul Artofdiamonds.ro am realizat tema grafică, folosind un background minimalist, lucrat cu atenție pentru simetrie, în diferite culori, pe care clientul le poate schimba când dorește. Am mai schimbat elemente grafice (coș cumpărături, butoane) și am realizat grafica chestionarului.


Bitelicious este un concept culinar creat de români stabiliți în Cardiff, U. K., pasionați de arta de a găti. Astfel au deschis o locație deosebită pentru ca și cei de acolo să cunoască o parte din celebrele preparate românești și nu numai. Aveau nevoie de o prezență online și astfel a apărut online site-ul Bitelicious.co.uk.

Acest site de informare a presupus portarea pe WordPress a întregului conținut al site-ului vechi și schimbarea aspectului vizual prin instalarea unei teme grafice noi, selectate din baza de date gratuită pusă la dispoziție de WordPress.

Site-ul Conferinței Internaționale Autism București (IACB) este o platformă de prezentare a evenimentului, prin listarea informațiilor legate de acesta și care permite, prin intermediul unui modul special conceput, și rezevarea cu plată online a permiselor de acces.

Pentru M&S Creativ am lucrat rapid un site pe WordPress, cu adaptări minimale ale temei Oblique. Site-ul permite prezentarea pieselor vestimentare unice produse de M&S Creativ într-o manieră elegantă, potrivită stilului abordat de marcă.

Catrinel oferă clienților ei o formă de coaching orientată spre practicile spirituale ritualice străvechi, dar și consiliere în ceea ce privește un stil de viață și o alimentație sănătoasă. Site-ul ei prezintă aceste servicii, așadar este un site simplu, cu grafică simbolică, lucrată pe o temă grafică necomercială, adaptată cerințelor ei.

Do Good Academy organizează evenimente, workshop-uri, conferințe și tabere ce acopera o varietate de teme legate de sănătate și natură, și este o platformă unde speakeri internaționali. Website-ul lor este lucrat pe platforma E-Media, iar tema grafică este custom.


 

Transl8 spun despre ei asta: „Transl8 este o poveste frumoasă despre comunicare fără limite, pe care o scriem în tot felul de limbi străine de mai bine de 8 ani„. Scopul WEBGROW a fost să spună același lucru, cu un site curat, simplu, fără elemente grafice inutile, cu adaptare minimă a unei teme grafice necomerciale.


Pentru Lander.ro am redesenat site-ul vechi și am upgradat platforma (site-ul era lucrat pe o versiune foarte veche de E-Media – am folosit pentru upgrade tot E-Media, dar versiunea ei mai nouă) – site-ul este un catalog online de produse textile și de marochinărie care pot fi personalizate (sau purtate ca atare). 

Pentru clientul nostru SmartHealthTourism.co.uk am lucrat un site simplu, care prezintă accesibil și clar posibilitățile pe care le are turistul britanic, dacă vrea să-și petreacă un concediu într-un centru spa sau medical în România. De asemenea, și logotipul este lucrat de noi, prin pachetul StartUpID (vezi aici despre ce este vorba).


 

Pentru Bariclinic.ro am lucrat un site de prezentare simplu, cu trei meniuri și template-uri de pagină suplimentare față de cele incluse în tema grafică aleasă, pentru a se potrivi structurii dorite de Client. Adaptările au fost complexe, tema grafică de bază fiind transformată total, iar lucrarea a trecut și printr-o schimbare radicală de brief, ceea ce a presupus și lucrări suplimentare de recalibrare pentru a păstra responsivitatea.


Administrare campanii AdWords / Facebook


Avem, de asemenea, Clienți pentru care administrăm, cu grijă pentru buget, o serie de campanii AdWords și Facebook. Campaniile calibrate de noi au rată de click mare și aduc trafic perfect targetat, la cele mai mici costuri posibile.

Vrei să faci o campanie Adwords mai bine decât ca la carte? Cere o ofertă »

 

Copywriting / Advertoriale / Comunicate de presă


Să scrii textul potrivit nu e lucru ușor, așa că ne ocupăm și de scrierea textelor importante pentru tine. Adică îți putem scrie textele din site, putem să redactăm comunicate de presă și advertoriale și ne putem ocupa de descrierile produselor tale, în așa fel încât să nu mai ai și grija asta.

Câteva exemple din portofoliul nostru recent:

Ai nevoie de redactare de texte? Cere o ofertă »

Iată câteva dintre cele mai recente lucrări:

Logo, identitate de marcă, grafică web și print »

Brand ID mini si grafica Bellatory

Brand ID mini si grafica Bellatory

Pentru acest logo tema a fost simplitatea. Asadar am creat rapid un logo minimalist, conform cu specificațiile primite: un font simplu și curat, alternat cu un font script, cu un mic simbol minimalist ca accent. Rezultatul este un logo elegant, perfect p...
Creare logotip - azeztulit.ro

Creare logotip - azeztulit.ro

Pentru Azeztulit , pe lângă activitatea de creare logotip , am lucrat rapid și strictul necesar pentru ca acest cabinet individual de psihoterapie să poată avea o prezență online suficientă pentru început: creare logotip ; instalarea și confi...
Creație logo beervinci.ro

Creație logo beervinci.ro

Pentru Beervinci am lucrat rapid strictul necesar pentru identitatea de marcă , ce include creație și execuție logo și de asemenea am realizat website-ul, un magazin online complet echipat pentru vânzarea de produse pentru berari amatori și microberării. Ai nevoie ...
Creație logo, mentenanță - artofdiamonds.ro

Creație logo, mentenanță - artofdiamonds.ro

Pentru Artofdiamonds am lucrat rapid logo-ul, elementul esențial pentru identitatea de marcă a firmei, dar ne ocupăm și de întreținerea site-ului (mentenanță). Site-ul a trecut recent și printr-o acțiune de redesign , de care ne-am ocupat tot noi. ...
Creație logotip și DTP materiale grafice Bitelicious.co.uk

Creație logotip și DTP materiale grafice Bitelicious.co.uk

Pentru bitelicious.co.uk , pe lângă site-ul de prezentare, am lucrat logotipul și alte materiale grafice: cărți de vizită, rollup, carduri de fidelitate și planșe de colorat; dar și grafica pentru prezentarea exterioară, folosită ca firmă luminoasă. ...
Design Logo, cărți de vizită, antet – FastFlower

Design Logo, cărți de vizită, antet – FastFlower

"Design Logo , cărți de vizită, antet " - iată o frază des căutată de clienții noștri înainte să ne devină clienți. Iată un exemplu: magazinul online FastFlower.ro , pentru care am lucrat atât site-ul, cât și elementele esențiale necesare pentru i...
Elemente grafice ilustrate și stand URGENT CARGUS

Elemente grafice ilustrate și stand URGENT CARGUS

Pentru URGENT CARGUS am lucrat o serie de elemente grafice și materiale vizuale pentru uz intern, dar și pentru participare la diverse evenimente. Amenajare stand (spider, desk) Urgent Cargus, Salonul Bicicletei 2018 De la concept și schițe gra...
Flyere și bannere conferințe

Flyere și bannere conferințe

Pentru Do Good Academy , pe lângă website, am lucrat de-a lungul timpului foarte multe materiale grafice de promovare online și offline : diplome, pliante, flyere, bannere web, background-uri pentru prezentări video, postere, vizualuri pentru promo pe ...
Ilustrație grafică pentru Mamicilasuperlativ.ro

Ilustrație grafică pentru Mamicilasuperlativ.ro

Pentru site-ul Mamicilasuperlativ.ro am realizat o lucrare grafică specială (ilustrație ) pentru promovarea Taberei de dezvoltare personală pentru copii - "Copii autonomi, copii la superlativ". Ilustrații desenate manual Desenele realizate sunt...
Logo design - produs de uz veterinar

Logo design - produs de uz veterinar

Pentru acest brand am lucrat întâi logotipul (logo design ), conform cu specificațiile exacte ale clientului. Ce înseamnă logo design? Procesul de logo design implică un brief de creație din partea clientului, adică o serie de instrucțiuni și de de...
Logo, cărți de vizită, antet - Ferma Trancu Balaciu

Logo, cărți de vizită, antet - Ferma Trancu Balaciu

Pentru Ferma Trancu Balaciu am lucrat rapid cele mai importante elemente de identitate de marcă : creație și grafică pentru logo, cărți de vizită și antet. COMANDĂ ACUM unul dintre pachetele promoționale!
Creație logo (și grafică pentru ambalaje)

Creație logo (și grafică pentru ambalaje)

Logo original Dacă ai o idee de produs pe care vrei să-l fabrici și să-l lansezi pe piață, în mod cert ai nevoie de un logo pentru el și, de asemenea, de grafica ambalajului. Grafica pentru ambalajul acestei pungi de zahăr nu am lucrat-o noi, dar...

Vezi mai multe logotipuri și materiale grafice lucrate de WEBGROW »

Administrare campanii AdWords / Facebook

Avem, de asemenea, Clienți pentru care administrăm, cu grijă pentru buget, o serie de campanii AdWords și Facebook. Campaniile calibrate de noi au rată de click mare și aduc trafic perfect targetat, la cele mai mici costuri posibile.

Vrei să faci o campanie Adwords mai bine decât ca la carte? Cere o ofertă »

Copywriting / Advertoriale / Comunicate de presă

Să scrii textul potrivit nu e lucru ușor, așa că ne ocupăm și de scrierea textelor importante pentru tine. Adică îți putem scrie textele din site, putem să redactăm comunicate de presă și advertoriale și ne putem ocupa de descrierile produselor tale, în așa fel încât să nu mai ai și grija asta.

Câteva exemple din portofoliul nostru recent:

Ai nevoie de redactare de texte? Cere o ofertă »

Web Design & Development »

Magazin online beervinci.ro, responsive

Magazin online beervinci.ro, responsive

Site-ul Beervinci.ro este un magazin online de produse și echipamente pentru microberării și persoane fizice care doresc să-și fabrice acasă propria bere. Inițial, site-ul a fost disponibil doar în versiunea desktop, dar a fost adaptat și pentru ut...
Temă grafică pentru site: artofdiamonds.ro

Temă grafică pentru site: artofdiamonds.ro

Pentru site-ul Artofdiamonds.ro am realizat tema grafică, folosind un background minimalist, lucrat cu atenție pentru simetrie, în diferite culori, pe care clientul le poate schimba când dorește. Am mai schimbat elemente grafice (coș cumpărături, butoane...
Website de prezentare bitelicious.co.uk

Website de prezentare bitelicious.co.uk

Bitelicious este un concept culinar creat de români stabiliți în Cardiff, U. K., pasionați de arta de a găti. Astfel au deschis o locație deosebită pentru ca și cei de acolo să cunoască o parte din celebrele preparate românești și nu numai. Aveau nevoie...
Site de informare: ghidulpacientului.ro

Site de informare: ghidulpacientului.ro

Acest site de informare a presupus portarea pe WordPress a întregului conținut al site-ului vechi și schimbarea aspectului vizual prin instalarea unei teme grafice noi, selectate din baza de date gratuită pusă la dispoziție de WordPress. De asemenea, confo...
Website-ul Conferinței IACB

Website-ul Conferinței IACB

Site -ul Conferinței Internaționale Autism București (IACB) este o platformă de prezentare a evenimentului, prin listarea informațiilor legate de acesta și care permite, prin intermediul unui modul special conceput, și rezevarea cu plată online a permi...
Site prezentare produse M&S Creativ

Site prezentare produse M&S Creativ

Pentru M&S Creativ am lucrat rapid un site pe WordPress, cu adaptări minimale ale temei Oblique. Site-ul permite prezentarea pieselor vestimentare unice produse de M&S Creativ într-o manieră elegantă, potrivită stilului abordat de marcă. ...
Site de prezentare Catthecoach.com

Site de prezentare Catthecoach.com

Catrinel oferă clienților ei o formă de coaching orientată spre practicile spirituale ritualice străvechi, dar și consiliere în ceea ce privește un stil de viață și o alimentație sănătoasă. Site-ul ei prezintă aceste servicii, așadar este un site sim...
Site evenimente Do Good Academy

Site evenimente Do Good Academy

Do Good Academy organizează evenimente, workshop-uri, conferințe și tabere ce acopera o varietate de teme legate de sănătate și natură, și este o platformă unde speakeri internaționali – antreprenori, profesori, vizionari, actori sau leaderi spirituali ...
Website de prezentare - Transl8.ro

Website de prezentare - Transl8.ro

Transl8 spun despre ei asta: "Transl8 este o poveste frumoasă despre comunicare fără limite, pe care o scriem în tot felul de limbi străine de mai bine de 8 ani ". Scopul WEBGROW a fost să spună același lucru, cu un site curat, simplu, fără elemente ...
Site tip catalog online Lander.ro

Site tip catalog online Lander.ro

Pentru Lander.ro am redesenat site-ul vechi și am upgradat platforma (site-ul era lucrat pe o versiune foarte veche de E-Media - am folosit pentru upgrade tot E-Media, dar versiunea ei mai nouă) - site-ul este un catalog online de produse textile și de...
Site simplu de turism

Site simplu de turism

Pentru clientul nostru SmartHealthTourism.co.uk am lucrat un site simplu , care prezintă accesibil și clar posibilitățile pe care le are turistul britanic, dacă vrea să-și petreacă un concediu într-un centru spa sau medical în România. De asemenea, ...
Site prezentare servicii medicale - Bariclinic

Site prezentare servicii medicale - Bariclinic

Pentru Bariclinic.ro am lucrat un site de prezentare simplu, cu trei meniuri și template-uri de pagină suplimentare față de cele incluse în tema grafică aleasă, pentru a se potrivi structurii dorite de Client și tipului de conținut. Adaptările au fost c...

Vezi mai multe website-uri lucrate de WEBGROW »