Meniu Închide

Magazin online bacaniaurbana.ro

Site-ul BacaniaUrbana.ro este un magazin online de mezeluri, brânzeturi, zacuscă și alte produse tradiționale, pe care l-am lucrat rapid, pe platforma WordPress, conform cu specificațiile primite de la client. Pentru a prezenta mai prietenos oferta magazinului online și pentru a inspira cumpărătorii să folosească produsele comandate, am prevăzut site-ul cu o zonă specifică pentru rețete, alături de care se pot plasa produse selectate din magazinul online, din aplicația de administrare, care se pot folosi în rețeta prezentată.

Cum lucrăm magazinele online?

Pentru a lucra un magazin online întâi evaluăm necesarul clientului – ținem cont de numărul de produse pe care le are fiecare client al nostru în prezent, dar și de planurile de extindere ale magazinului online în viitor, de specificul publicului țintă, de specificul nișei și de o mulțime de alți factori esențiali pentru ca magazinul online să vândă cât mai bine produsele prezentate. Adesea, în procesul de construcție al magazinului online, ne vin idei noi, pe care le implementăm de comun acord cu clienții noștri.

Echipa noastră nu lucrează cu șabloane decât în măsura în care acestea contribuie la construirea rapidă și eficientă a site-urilor pe care le lucrăm, și preferăm să optimizăm în special acele aspecte care nu sunt optimizate în mod obișnuit de firmele care fac site-uri.

Ai nevoie de un magazin online cu care să-ți începi afacerea?

Contactează-ne și magazinul tău online poate fi gata rapid.

  Nume persoană fizică sau denumire persoană juridică*

  Adresă de email*

  Telefon:

  Subiectul mesajului

  Mesaj

  *Important! Pentru a putea trimite un mesaj este necesar:

  să citești politica de confidențialitate și cookies

  și să bifezi caseta corespunzătoare, mai sus.

  Acceptarea comunicărilor comerciale este opțională.

   

  Vezi serviciile standardizate: