Meniu Închide

Creare logotip – azeztulit.ro

Pentru Azeztulit, pe lângă activitatea de creare logotip, am lucrat rapid și strictul necesar pentru ca acest cabinet individual de psihoterapie să poată avea o prezență online suficientă pentru început:

  • creare logotip;
  • instalarea și configurarea website-ului;
  • personalizarea rapidă;
  • adăugarea de pluginuri necesare și setarea lor;
  • hosting;

Creare logotip

Creare logo - moodboard
Creare logotip – moodboard

Pentru a crea un logo de la zero, conform cu specificațiile clientului, noi folosim o procedură simplă, care ne ajută să înțelegem ce își dorește clientul. Pentru crearea logo-ului am cerut clientei să ne trimită ceea ce numim „moodboard”, adică 20 – 30 de imagini care îi plac, din orice domeniu (imaginile nu trebuie să aibă legătură cu proiectul pentru care creăm logo-ul).

Rezultatul este evident – logo-ul creat este o sumă a elementelor vizuale regăsite în imaginile preferate de client, cu adaptare stilistică pentru a permite utilizarea vectorilor (un logo vectorial poate fi scalat la orice dimensiune, spre deosebire de un desen oarecare), și include și simbolul sugerat de siglă (cristalul).

După ce am creat logo-ul

După ce logo-ul a fost creat, lucrăm cu atenție versiunea vectorială. Corectăm eventuale aliniamente greșite, schimbăm culori cu nuanțele lor pentru un contrast mai bun, pregătim logo-ul pentru utilizări diverse (pentru foi cu antet, pentru pagina de Facebook, pentru cărți de vizită), apoi livrăm totul sub forma unui pachet de fișiere arhivate.

Oferte care ar putea fi potrivite acum pentru tine