Meniu Închide

Adaptare responsive magazin online kaki.ro

Site-ul Kaki.ro – magazin online de articole militare, sport și camping – era disponibil doar în varianta desktop, pe o platformă custom. Platforma respectivă nu a fost responsive de la bun început, iar cei de la KAKI.ro au dorit ca site-ul să poată fi accesați și de cei care intră pe telefon sau pe tabletă. Noi l-am adaptat pentru utilizarea mobilă și acum este responsive.

Astfel de adaptări se pretează situațiilor în care clientul dorește, din orice motive, să păstreze site-ul vechi, sau situațiilor în care construirea unui site nou nu este soluția cea mai avantajoasă.

Despre grafica responsive

Grafica responsive este designul conceput special pentru dispozitive mobile (telefoane sau tablete) și se face pentru ca utilizatorii acestora să vadă bine conținutul site-urilor pe care le vizitează și să nu fie necesar să dea scroll, să mărească paginile, să mute totul în stânga sau în dreapta ca să poată citi un text, să dea ușor click acolo unde vor să dea click și tot așa.

Grafica responsive poate fi gândită de la început pentru un website (caz în care se numește „design responsive„, iar graficianul propune și instanțele vizuale pentru mobile și tablete), sau poate fi lucrată pentru un website existent, caz în care se numește „adaptare responsive„.

Ai un site vechi, pe care vrei să-l păstrezi, dar vrei să fie responsive?

Contactează-ne și site-ul tău poate fi adaptat responsive rapid.

Ai nevoie de un magazin online cu care să-ți începi afacerea?

Contactează-ne și magazinul tău online poate fi gata rapid.

  Nume persoană fizică sau denumire persoană juridică*

  Adresă de email*

  Telefon:

  Subiectul mesajului

  Mesaj

  *Important! Pentru a putea trimite un mesaj este necesar:

  să citești politica de confidențialitate și cookies

  și să bifezi caseta corespunzătoare, mai sus.

  Acceptarea comunicărilor comerciale este opțională.