Meniu Închide

Construcție Website

Oferte speciale construcție website

În ce constă construcția unui website?

Construcția unui website este doar prima etapă din procesul de dezvoltare a unei afaceri online și constă dintr-o serie de operațiuni de web design și web development.

Deși site-urile diferă în funcție de complexitate, de tip (site de prezentare, magazin virtual, portal etc) și în funcție de numărul de pagini, ceea ce au toate site-urile în comun este nevoia de personalizare și de funcționalitate.

Indiferent că ai nevoie de un site care să îți prezinte, pur și simplu, afacerea, sau că vrei să extinzi activitatea din viața reală și în mediul online, site-ul tău trebuie realizat ținând cont de cerințele tale specifice, de trăsăturile activității și de preferințele pe care le ai. Din acest motiv, noi realizăm site-uri personalizate și acordăm atenția cuvenită fiecărui proiect în parte. Asta înseamnă că vom adapta vizual și structural site-ul la nevoile tale.

Realizarea site-ului este un proces complex

Realizarea unui site implică o mare atenție la detalii și dezvoltara unei arhitecturi unitare, ușor de navigat. Platforma de administrare a site-ului trebuie să fie intuitivă și maleabilă pentru a permite modificări ulterioare și implementarea de noi module, pe măsură ce timpul trece și site-ul trebuie să îndeplinească noi funcții.

Ce trebuie să știi despre serviciile noastre

WEBGROW adresează nevoia de comunicare strategică integrată în online-ul românesc. Așadar, serviciile pe care ți le oferim sunt variate și țin de tot ce înseamnă comunicare online, fie că este vorba de copywriting, SEO, bannere web sau orice alte servicii de care ai nevoie.

Suntem, întâi de toate, comunicatori

Web development-ul este doar o mica parte din tot ceea ce facem pentru a crește și a întreține site-urile pe care le construim. Mai importante decât detaliile tehnice din spatele platformei sunt ideile și informațiile transmise, structurarea și organizarea conținutului relevant, precum și sumedenia de modalități de promovare și poziționare pe care o avem la dispoziție; toate acestea determină calitatea site-ului tău și, implicit, succesul afacerii tale și contribuie realmente la experiența utilizatorilor și la vizibilitatea ta în mototarele de căutare.

Soluțiile pe care le oferim și creativitatea noastră îmbină mai multe direcții în comunicare

Acoperim toate serviciile necesare pentru comunicare – de la managementul rețelelor de calculatoare, la campanii integrate (online și offline), inclusiv comunicare pentru evenimente. Asta înseamnă că nu vei fi nevoit să te împarți colaborând cu mai mulți furnizori pentru același proiect și că te poți baza pe noi pentru proiectele complexe sau multidisciplinare.

Având în vedere gama vastă de servicii pe care le oferim și datorită experienței pe care am acumulat-o, clienții care ne calcă pragul rămân alături de noi. De multe ori, colaborarea cu un client pornește de la construcția unui site însă curând se înfiripă o colaborare pe termen lung și ajungem să lucrăm împreună campanii print sau noi proiecte fără nicio legătură cu cel inițial, după cum se vede în Portofoliul nostru.

Oferim și consultanță pentru cei cu bugete reduse

Trebuie să menționăm că nu lucrăm cu bugete mici, ținând seama de eficiența scăzută a acestora la externalizare, însă toți cei care au nevoie de experiența noastră ne pot solicita consultanță personalizată, training one-on-one și cursuri. Astfel, clienții noștri pot învăța cum să se dezvolte singuri, fără să-și depășească bugetul disponibil.