Meniu Închide

Set bannere web Madame Briolette

Pentru MadameBriolette.eu am lucrat mai multe seturi de bannere web destinate campaniei de promovare a magazinului online prin Google AdWords, în rețeaua de display.

Mai multe bannere web

Am lucrat mai multe variante și variațiuni pe acceeași temă, în așa fel încât eficiența unui anume detaliu grafic să poată fi testată, în vederea îmbunătățirii campaniei pentru rezultatele cele mai bune, cu bugetul cel mai mic posibill.

Știați că unele bannere web sunt mai eficiente decât altele?

Fenomenul „banner blindness” este cunoscut demult în lumea publicității online, dar mai puțin cunoscut este faptul că bannerele web încă au eficiență, în anumite condiții. Spre exemplu, bannerele „leaderboard”, plasate în headerul paginii (partea de sus), sunt ușor trecute cu vederea de către utilizatori, dar bannerele aproape pătrate, integrate în text, au mai multe șanse să fie cel puțin văzute, dacă nu și accesate, decât orice alt tip de banner.

Pentru Madame Briolette am lucrat patru astfel de seturi de bannere web, alegând dintre cele cu format și poziționare eficientă. Am folosit culorile cele mai potrivite, în acord cu identitatea de marcă și cu obiectivele campaniei, și am adaptat conținutul bannerelor pentru fiecare format lucrat.