fbpx
Meniu Închide

Adaptare responsive website artofdiamonds.ro

Site-ul Artofdiamonds.ro a fost lucrat pe platforma E-Media Shop și este un magazin online de bijuterii din aur, cu pietre prețioase. Dar nu era responsive.

Câți dintre noi căutăm să cumpărăm cercei sau inele de logodnă de la laptopul de la serviciu? Exact! Prea puțini. Cel mai comod este seara, acasă, pe canapea, sau la o cafenea sau în mașină, când la îndemână se află mobilul (sau tableta). Așadar, cum publicul țintă se folosește în general de smartphone când caută bijuterii, iar Google a demonstrat acest lucru cu date de trafic și, în plus, a și insistat cu mesaje repetate în Search Console că site-ul trebuie să fie adaptat pentru dispozitivele mobile, Clientul a apelat la noi pentru această lucrare.

Așa că Artofdiamonds.ro este acum responsive, deci puteți comanda cu ușurință un inel de logodnă sau un colier direct de pe mobil sau de pe tabletă.

Și, pentru că oferim servicii complete în online, pentru Artofdiamonds.ro gestionăm și campaniile de anunțuri afișate în Google (AdWords) și campaniile de reclamă pe Facebook.

Despre grafica responsive

Grafica responsive este designul conceput special pentru dispozitive mobile (telefoane sau tablete) și se face pentru ca utilizatorii acestora să vadă bine conținutul site-urilor pe care le vizitează și să nu fie necesar să dea scroll, să mărească paginile, să mute totul în stânga sau în dreapta ca să poată citi un text, să dea ușor click acolo unde vor să dea click și tot așa.

Grafica responsive poate fi gândită de la început pentru un website (caz în care se numește „design responsive„, iar graficianul propune și instanțele vizuale pentru mobile și tablete), sau poate fi lucrată pentru un website existent, caz în care se numește „adaptare responsive„.