fbpx
Meniu Închide

Web design: Rețetele Manuelei

Acest website cu rețete raw vegane și vegane este primul nostru catalog online, la care am lucrat cu mult drag – grafica este desenată special pentru retetele-manuelei.ro și am conceput-o de la zero, fără să adaptăm o temă grafică pre-existentă (situație aproape întotdeauna întâlnită la website-urile lucrate pe platforme open source). Iar aceasta se datorează faptului că am lucrat retetele-manuelei.ro pe o platformă absolut extraordinară și foarte flexibilă: E-Media.

fr-regina-maria-a-romanieiPentru website-ul retetele-manuelei.ro am lucrat tema grafică personalizată pornind de la o idee simplă, românească și plină de istorie – un model lucrat manual, tradițional, regăsit pe ia pe care Regina Maria a purtat-o când a pozat pentru una dintre nenumăratele fotografii în care apare în strai cusut, autentic.

Am căutat și am găsit fotografia perfectă pe site-ul Romania, imagini de ieri și azi (intrați pentru o serie de imagini extraordinare cu Regina Maria) și am dezvoltat întregul concept pornind de aici.

motiv-traditional-ie

Pentru Rețetele Manuelei am lucrat nu doar website-ul, ci și un minim de identitate de marcă (pachetul StartipID – logo, antet, cărți de vizită), precum și o serie de alte materiale grafice destinate tiparului (flyere, rollup, stickere).

Despre E-Media

Platforma E-Media este o platformă proprietary, dezvoltată în colaborare cu UX designerul nostru, de-a lungul a 15 ani de lucru. Practic, toate ideile bune au fost integrate în această platformă, care este, în prezent, extrem de simplu de folosit pentru cei care doresc un website pe care să lucreze, adică un website care să nu se rezume la a fi o simplă prezență online. Platforma este gândită pentru maximum de viteză de lucru și eficiență, și are funcții superpremium. În plus, este extrem de flexibilă. Echipa WEBGROW nu este una de programatori. Suntem experți în comunicare, specializați în online și web design – totuși, am putut lucra pe această platformă și am putut adapta funcțiile ei fără probleme. Website-ul a fost gata în mai puțin de 10 zile, cu tot cu conținut.

Despre lansarea site-ului

Retetele-Manuelei.ro a fost lansat pe 19 martie la Constanța, la Cămara cu merinde. Toți cei prezenți – prieteni ai autoarei rețetelor, bloggeri, presă și iubitori ai bucătăriei vegane și raw vegane – au putut gusta câteva dintre minunatele preparate pe care le propune Manuela în site-ul ei. Au scris despre eveniment (și le mulțumim!) și UrbanStyle.ro.