Meniu Închide

Web design website prezentare Coachinglasuperlativ.ro

fiona-owen-as-above-so-below
Fiona Owen, „As above, so below”

Coachinglasuperlativ.ro este un website tematic, care prezintă serviciile Magdalenei Drăgan, speaker și coach. Designul acestui site are ca inspirație un tablou al Fionei Owen, „As above, so below” (mai mult despre Fiona și soțul ei, aici ») și este organizat în așa fel încât servciile oferite să fie prezentate accesibil și clar.

Site-ul este lucrat pe platforma E-Media și, în plus față de CMS-ul E-Media Creative, are o adaptare specială – o zonă de blog care nu este o instalare de WordPress, cu caracteristicile obișnuite pentru acest tip de funcționalitate: datarea articolelor și afișarea lor cronologică, gruparea în arhive lunare, etichetarea și posibilitatea adăugării de comentarii.

De asemenea, site-ul este echipat și cu un modul complet de transmitere de newslettere (mass mailing), care permite atât alcătuirea rapidă, cât și trimiterea campaniilor pe e-mail către liste diverse: abonații site-ului, persoanele care au comentat la articolele din blog, persoanele care au transmis mesaje de contact.

Ce facem când nu lucrăm?

as-above-so-below-alina-voineaPentru că ne-a plăcut foarte mult acest proiect și pentru că picturile Fionei Owen ne-au inspirat graficianul, mâna care ține mouse-ul a luat, de această dată, pensula, și a pictat cu acrilice un tablou cu aceeași tematică.

Am oferit tabloul Clientei noastre și ne-am bucurat împreună de moment.