Meniu Închide

Prima Conferință Națională a Fotografilor de Nou Născut și de Familie

Conferința Națională a Fotografilor de Nou Născut și de Familie din România

Anul acesta va avea loc pentru prima dată în România Conferința Națională a Fotografilor de Nou Născut și de Familie. Evenimentul se va desfășura în perioada 22 – 23 august 2018, la Sunny Hill, în Cluj-Napoca.

Mădălina Vasile – fotograf de familie profesionist

Avem marea bucurie de a anunța prezența ca speaker la acest eveniment a clientei noastre, Mădălina Vasile, expert fotograf de familie. Din spatele aparatului de fotografiat, Mădălina ia parte la unele dintre cele mai importante momente din viața bebelușilor și a părinților lor. Dorindu-și să păstreze vie amintirea fiecărei clipe alături de propria ei fetiță, Mădălina și-a descoperit pasiunea și apoi a transformat-o în meseria de fotograf de familie profesionist.

Detalii despre înscrieri

Înscrierile se pot face exclusiv online, la următoarea adresă: conferinta.fotografi@gmail.com. Prețul early booking valabil până la 1 mai 2018 este de 600 RON. Prețul întreg este de 650 RON. Locurile la ateliere sunt limitate și se ocupă în ordinea înscrierilor. Pentru mai multe detalii, consultați pagina evenimentului aici.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugăm să citești politica de confidențialitate și cookies, iar dacă ești de acord și accepți să primești comunicări pe e-mail de la WEBGROW, inclusiv comunicări comerciale, te rugăm bifează mai jos: