Meniu Închide

Consultanță pentru afaceri pe Internet

Ce este consultanța pentru afaceri în domeniul online?

Consultanța pentru afaceri în domeniul online constă în sprijinul acordat celor care doresc să înființeze magazine virtuale, startup-uri cu activitate legată de mediul online sau celor care au deja o afacere pe care doresc să o facă vizibilă pe Internet.

Consultanța pentru startup-uri

Startup-urile sunt afaceri de curând înființate, care au nevoie să se dezvolte cât mai mult și cât mai repede. Pentru a-și plasa bunurile sau serviciile inovatoare pe piețe care funcționează după modelul clasic și pentru a limita cheltuielile de promovare/distribuire, startup-urile aleg adesea să pătrundă energic în mediul online și, uneori, chiar să își desfășoare întreaga activitate numai pe Internet.

Ținând cont de importanța deosebită pe care o joacă pentru un startup calitatea website-ului, eficiența modalităților de promovare online, precum și prezența în social media, am decis să acordăm atenție specială consultanței în acest domeniu și să fim alături de cei care au ceva nou de oferit și sunt la început de drum.

Consultanța pentru site-uri de prezentare

Oricine desfășoară o activitate pe care vrea să o împărtășească lumii, indiferent că este vorba despre o activitate profitabilă sau de o pasiune personală, are nevoie de un site de prezentare și, eventual, de o prezență pe rețelele sociale.

Problema care se naște în aceste situații ține de eficiența cu care actvitatea din viața reală (să luăm, ca exemplu, activitatea unui profesor de pian) este transpusă în mediul online, respectând domeniul de interes (muzica), cerințele pieței (toți cei care au nevoie de lecții de pian), rigorile pieței (toți cei care oferă lecții și cursuri de pian) și stilul (numai lecții de muzică clasică, de exemplu). De la simplul sfat că oricui i-ar prinde bine să aibă un site, ca să poată fi găsit cu ușurință, și până la realizarea efectivă este o cale lungă și anevoiasă, pe care noi o facem mai clară și mai ușoară celor care sunt specialiști în ceea ce fac ei, fără să fie specialiști și în web design, programare sau online marketing.

Spre exemplu, revenind la situația profesorului de pian, dacă acesta nu beneficiază de consultanță și cere să i se construiască un site, fără să-l întrebe nimeni detalii despre activitatea sa, s-ar putea alege cu un website cu design minimalist, ultramodern (deși el predă doar muzică clasică), fără rubrică de recomandări din partea celor care au învățat de la el și în care talentul lui este descris în cuvinte, în loc să fie auzit sau văzut pe video.

De ce consultanța este importantă

Nu e nevoie să pornești la drum singur. Chiar dacă începi de la zero și nu știi încotro să o apuci, poți beneficia de vasta noastră experiență în domeniul online, la costuri corecte și accesibile. Suntem pregătiți să te susținem în toate activitățile tale, pornind de la construcția site-ului tău și ajungând la cele mai subtile aspecte ale poziționării acestuia pe piața deja existentă.

Ce trebuie să știi despre serviciile noastre

WEBGROW adresează nevoia de comunicare strategică integrată în online-ul românesc. Așadar, serviciile pe care ți le oferim sunt variate și țin de tot ce înseamnă comunicare online, fie că este vorba de copywriting, SEO, bannere web sau orice alte servicii de care ai nevoie.

Noi nu suntem programatori, ci comunicatori

Web development-ul este doar o mica parte din tot ceea ce facem pentru a crește și a întreține site-urile pe care le construim. Mai importante decât detaliile tehnice din spatele platformei sunt ideile și informațiile transmise, organizarea conținutului relevant, precum și sumedenia de modalități de promovare și poziționare pe care o avem la dispoziție; toate acestea determină calitatea site-ului tău și, implicit, succesul afacerii tale și contribuie realmente la experiența utilizatorilor și la vizibilitatea ta în mototarele de căutare.

Soluțiile pe care le oferim și creativitatea noastră îmbină mai multe direcții în comunicare

Acoperim toate serviciile necesare pentru comunicare – de la managementul rețelelor de calculatoare, la campanii integrate (online și offline), inclusiv comunicare pentru evenimente. Asta înseamnă că nu vei fi nevoit să te împarți colaborând cu mai mulți furnizori pentru același proiect și că te poți baza pe noi pentru proiectele complexe sau multidisciplinare.

Având în vedere gama vastă de servicii pe care le oferim și datorită experienței pe care am acumulat-o, clienții care ne calcă pragul rămân alături de noi. De multe ori, colaborarea cu un client pornește de la construcția unui site însă curând se înfiripă o colaborare pe termen lung și ajungem să lucrăm împreună campanii print sau noi proiecte fără nicio legătură cu cel inițial, după cum se vede în Portofoliul nostru.

Oferim și consultanță pentru cei cu bugete reduse

Trebuie să menționăm că nu lucrăm cu bugete mici, ținând seama de eficiența scăzută a acestora la externalizare, însă toți cei care au nevoie de experiența noastră ne pot solicita consultanță personalizată, training one-on-one și cursuri. Astfel, clienții noștri pot învăța cum să se dezvolte singuri, fără să-și depășească bugetul disponibil.