Meniu Închide

Design de Logo

Designul de logo – puțin mai mult decât atât

Designul de logo” – așa căutați acest serviciu pe Google. De fapt, facem ceea ce se numește branding, proces care include creație și design de logo și alte elemente grafice specifice mărcii care va reprezenta firma sau produsele sau serviciile tale.

Ce este un logo?

Logo-ul este un element vizual folosit pentru a identifica o firmă, un produs, sau o anumită gamă de produse, compus din elemente grafice și/sau litere.

Pentru a fi eficient, logo-ul trebuie să fie ușor de recunoscut, ușor de ținut minte și să reprezinte simbolic un aspect esențial. Adesea, logo-ului i se asociază și un slogan.

Din perspectiva strategiei de marketing, designul unui logo este doar primul pas din procesul mai amplu de branding și de construire a unei identități.

Ce este procesul de branding?

Procesul de branding este suma acțiunilor pe care le întreprinzi ca să-ți definești activitatea / serviciile / produsele.

Acest proces pornește de la ideea afacerii și alegerea unei denumiri potrivite. Din branding face parte și stabilirea identității vizuale / grafice: logo, culori, simboluri grafice, fonturi.

Uneori este necesară elaborarea unui manual de brand (manual de identitate). Acesta este un document ca o carte sau ca o broșură, ce poate fi transmis online sau tipărit. Aici sunt listate cu detalii și explicații fonturile, culorile și distanțele permise, tipizatele, materialele inscripționate etc. Pentru a face mai ușoară munca de creație ulterioară, manualul prezintă și filosofia, viziunea și misiunea companiei sau a produsului, publicurile țintă și nu numai.

Cum se realizează designul de logo?

Logo-ul trebuie să se vadă bine atât pe un fundal deschis la culoare, cât și pe un fundal închis. De obicei se realizează mai multe variante, iar clientul alege ideea pe care o preferă.

Designul de logo, deși poate părea foarte simplu, este în realitate cel mai complicat.

Simplitatea pe care o presupune un logo impune reducerea tututor informațiilor cunoscute despre firmă și despre produsele sale la nivelul celui mai caracteristic detaliu. Uneori se poate ajunge la un logo potrivit din prima, cu puțin noroc și multă inspirație. Alteori însă, procesul de creație poate fi laborios și plin de dificultăți, iar logo-ul poate trece prin nenumărate modificări și reveniri până să îndeplinească toate cerințele.

Ce trebuie să știi despre serviciile noastre

WEBGROW adresează nevoia de comunicare strategică integrată în online-ul românesc. Așadar, serviciile pe care ți le oferim sunt variate și țin de tot ce înseamnă comunicare online, fie că este vorba de copywriting, SEO, bannere web sau orice alte servicii de care ai nevoie.

Serviciile noastre acoperă creativ toate nevoile de comunicare

Designul de logo este doar unul dintre serviciile pentru care poți apela cu încredere la noi. De la campanii integrate (online și offline) până la materialele grafice necesare pentru evenimente, te poți baza pe noi. După cum se vede în Portofoliu, clienții noștri ne solicită servicii și materiale diverse, atât pentru online, cât și pentru offline.

Oferim și consultanță pentru cei cu bugete reduse

Toți cei care au nevoie de experiența noastră ne pot solicita consultanță personalizată și sesiuni personalizate de training unu-la-unu. Te putem învăța în timp relativ scurt să-ți acoperi singur nevoile simple de grafică și ilustrație, astfel încât să nu-ți epuizezi bugetul.

Totuși, pentru designul de logo este mai bine să apelezi la noi.

Dacă vrei să afli mai multe despre cum să te pregătești să iei legătura cu noi, apasă aici.

Cere o ofertă!

  Subiectul mesajului:

  Ce servicii te interesează?

  Observații / Mențiuni:

  Nume persoană fizică sau denumire persoană juridică*

  Adresă de email*

  Telefon:

  *Important! Pentru a putea solicita o ofertă este necesar:

  să citești politica de confidențialitate și cookies

  și să bifezi caseta corespunzătoare, mai sus.

  Acceptarea comunicărilor comerciale este opțională.