Web hosting (găzduire site)

Oferta specială web hosting: Pachet Startup HOST - 450 lei - achiziționare nume de domeniu + hosting 12 luni
Oferta specială web hosting: Pachet Startup HOST – 450 lei – achiziționare nume de domeniu + hosting 12 luni

Pentru că vrei ca site-ul tău să fie accesat rapid, oricând, oferim și servicii de web hosting (web hosting la WEBGROW înseamnă găzduirea site-ului tău pe un server puternic și rapid, conectat la internet zi și noapte, cu uptime de 99,9%).

Ți-am pregătit și o ofertă specială:

Oferta specială web hosting:

Pachetul Startup HOST – 450 lei

  • nume de domeniu (numelefirmeitale.ro) pe o perioadă de 5 ani;
  • hosting 12 luni pe un server Linux cu Apache, Mysql și PHP (LAMP). Ai 2GB spațiu, 30GB trafic, 50 de conturi de e-mail, 3 baze de date MySQL, 2 domenii parcate și subdomenii nelimitate.

Comandă acum acest pachet:

Subiectul mesajului:

Comanda ta:

Observații / Mențiuni:

Nume sau pseudonim*

Adresă de email*

Telefon:

Iată și restul pachetelor de web hosting:

Web Hosting ECONO – 7 euro / lună

Acest pachet este cu adevărat perfect, pentru că arareori se întâmplă ca un site să aibă nevoie de mai mult de atât. Este disponibil la un preț corect, pentru care primești 2GB spațiu, 30GB trafic, 50 de conturi de e-mail, 3 baze de date MySQL, 2 domenii parcate și subdomenii nelimitate pe un server Linux cu Apache, Mysql și PHP (LAMP).

Web Hosting STANDARD – 10 euro / lună

Dacă ai neapărat nevoie de 4GB spațiu, 40GB trafic, conturi de email nelimitate, baze de date MySQL nelimitate și subdomenii nelimitate, atunci acest pachet este al tău. Sistemul este Linux, cu Apache, Mysql și PHP (LAMP).

Web Hosting EXTRA – 14 euro / lună

Mare, adică primești pe un server Linux cu Apache, Mysql și PHP (LAMP) 12GB spațiu, 120GB trafic, conturi de email nelimitate, baze de date MySQL nelimitate și, desigur, subdomenii nelimitate. Totul la un preț care nu depășește un abonament TV obișnuit, dar căsuțele tale de mail vor avea loc să stochezi chiar și mesaje mai vechi de 5 ani, fără probleme de spațiu.

Web Hosting PRO – 21 euro / lună

Ca să ai la dipoziție 32GB spațiu, 320GB trafic, conturi de email nelimitate, baze de date MySQL nelimitate și subdomenii nelimitate pe un server Linux cu Apache, Mysql și PHP (LAMP), ai cea mai bună versiune de abonament shared. Dacă ajungi aici, ori vrei să păstrezi totul pe server, ori ai un portal, așa că acest abonament merită fiecare bănuț.

Save