Meniu Închide

Campanii Facebook Ads

Ce sunt campaniile Facebook Ads?

Facebook Ads sunt, de exemplu, anunțurile publicitare afișate pe Facebook, sub eticheta Sponsored în meniul din drepta sau cele afișate în newsfeed. Facebook Ads pot apărea și în Facebook Messenger, în Instagram și în alte locuri surprinzătoare – Facebook sunt neobosiți în a adăuga noi și noi modalități de promovare, iar schimbările în platformă se întâmplă cu o frecvență foarte mare.

Avantajul acestui tip de campanii constă în posibilitatea de a selecta cu precizie publicul țintă, în funcție de vârstă, gen, localizare, interese sau comportament în mediul online, precum și în posibilitatea de a urmări efectele promovării.

Dezavantajul este că lansarea și gestionarea unei astfel de campanii, în ciuda tuturor uneltelor puse la dispoziție de Facebook, sunt procese anevoioase și consumatoare de timp și resurse. Platforma pentru gestionarea campaniilor Facebook Ads se încarcă greu, instrucțiunile nu sunt clare și adesea chiar și utilizatorii experimentați pot avea surprize. În plus, trebuie ca persoana care se ocupă fie să aibă cunoștințe de programare pentru a face diverse setări, fie să aibă la dispoziție pe cineva care să ajute atunci când situația o cere. De asemenea, o campanie Facebook Ads necesită abilități de copywriting, cunoștințe de marketing și ușurința lucrului cu un program de grafică (fiecare tip de campanie solictă un format anume!).

WEBGROW se ocupă de toate acestea pentru tine

Noi gestionăm campaniile Facebook Ads pentru clienții noștri și suntem mereu la curent cu schimbările apărute, la care ne adaptăm din mers. Ne sunt de folos și experiența, și contactul zilnic cu platforma Facebook Ads – astfel, putem să rezolvăm într-o oră ceea ce ție ți-ar lua mult mai mult. Rapid, eficient și cu costuri accesibile.

Cere o ofertă!

  Subiectul mesajului:

  Ce servicii te interesează?

  Observații / Mențiuni:

  Nume persoană fizică sau denumire persoană juridică*

  Adresă de email*

  Telefon:

  *Important! Pentru a putea solicita o ofertă este necesar:

  să citești politica de confidențialitate și cookies

  și să bifezi caseta corespunzătoare, mai sus.

  Acceptarea comunicărilor comerciale este opțională.

  Oferim și consultanță pentru cei cu bugete reduse

  Trebuie să menționăm că nu lucrăm cu bugete mici, ținând seama de eficiența scăzută a acestora la externalizare, însă toți cei care au nevoie de experiența noastră ne pot solicita consultanță personalizată, training one-on-one și cursuri. Astfel, clienții noștri pot învăța cum să se dezvolte singuri, fără să-și depășească bugetul disponibil.

  Oferim soluții integrate – un mix eficient de comunicare

  Cei care lucrează cu noi au rezolvat practic problema comunicării online – în afară de campanii Facebook Ads, gestionăm și campanii Google Ads, conținutul site-urilor Clienților noștri, paginile lor de Facebook, diversele prezențe online (Google MyBusiness, bloguri, alte social media: Instagram, Twitter, Pinterest etc).

  De asemenea, acoperim toate serviciile informatice de care ai nevoie, de la managementul rețelelor de calculatoare, la campanii integrate (online și offline), inclusiv comunicare pentru evenimente. Asta înseamnă că nu vei fi nevoit să te împarți colaborând cu mai mulți furnizori pentru același proiect și că te poți baza pe noi pentru proiectele complexe sau multidisciplinare, fără să trebuiască să pierzi timp să explici de fiecare dată detaliile afacerii tale.

  Având în vedere gama vastă de servicii pe care le oferim și datorită experienței pe care am acumulat-o, clienții care ne calcă pragul rămân alături de noi. De multe ori, colaborarea cu un client pornește de la construcția unui site sau gestionarea unei campanii, însă curând se înfiripă o colaborare pe termen lung și ajungem să lucrăm împreună campanii print sau noi proiecte fără nicio legătură cu cel inițial, după cum se vede în Portofoliul nostru.