Meniu Închide

Știri despre web design, SEO și comunicare online

Ne-am gândit să vă ținem la curent cu activitatea noastră și altfel decât prin prezentări impersonale de servicii web – WEBGROW a apărut pentru Oameni, în primul rând – pentru că Oamenii au nevoie de serviciile noastre, chiar dacă semnăm, cu toții, contracte între persoane juridice. Așadar, de astăzi avem și blog – un blog de știri despre web design, SEO și comunicare online, în care tratăm personal situații și probleme cu care vă confruntați și cu care ne confruntăm – pe net și nu numai.

Pe scurt,

  • Aici puteți pune întrebări despre site-urile voastre și despre cum le puteți îmbunătăți, și, în limita timpului, vom încerca să răspundem, punctual, la fiecare dintre ele.
  • Aici ne puteți povesti ce probleme de SEO întâmpinați și vom încerca să vă oferim, dacă nu asistență, măcar idei bune, practice și ușor de pus în practică.
  • Aici putem vorbi despre tot ce înseamnă web design, SEO și comunicare online (ceea ce înseamnă și Social Media și chichițele ei, bineînțeles).
  • Aici devenim prieteni și, dacă ne înțelegem bine, lucrăm împreună.

Cu drag,

Echipa WEBGROW

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugăm să citești politica de confidențialitate și cookies, iar dacă ești de acord și accepți să primești comunicări pe e-mail de la WEBGROW, inclusiv comunicări comerciale, te rugăm bifează mai jos: