Meniu Închide

Știri despre web design, SEO și comunicare online

Ne-am gândit să vă ținem la curent cu activitatea noastră și altfel decât prin prezentări impersonale de servicii web – WEBGROW a apărut pentru Oameni, în primul rând – pentru că Oamenii au nevoie de serviciile noastre, chiar dacă semnăm, cu toții, contracte între persoane juridice. Așadar, de astăzi avem și blog – un blog de știri despre web design, SEO și comunicare online, în care tratăm personal situații și probleme cu care vă confruntați și cu care ne confruntăm – pe net și nu numai.

Pe scurt,

  • Aici puteți pune întrebări despre site-urile voastre și despre cum le puteți îmbunătăți, și, în limita timpului, vom încerca să răspundem, punctual, la fiecare dintre ele.
  • Aici ne puteți povesti ce probleme de SEO întâmpinați și vom încerca să vă oferim, dacă nu asistență, măcar idei bune, practice și ușor de pus în practică.
  • Aici putem vorbi despre tot ce înseamnă web design, SEO și comunicare online (ceea ce înseamnă și Social Media și chichițele ei, bineînțeles).
  • Aici devenim prieteni și, dacă ne înțelegem bine, lucrăm împreună.

Cu drag,

Echipa WEBGROW

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Te rugăm să citești politica de confidențialitate și cookies, iar dacă ești de acord și accepți să primești comunicări pe e-mail de la WEBGROW, inclusiv comunicări comerciale, te rugăm bifează mai jos: