Meniu Închide

Curaj la 8844 pentru Asociația MAME

Încă de la înființare am ales să sprijinim mai multe asociații non-profit în care avem încredere și pentru seriozitatea cărora putem garanta. Una dintre ele este Asociația M.A.M.E.

Asociația M.A.M.E. dăruiește CURAJ

De 10 ani Asociația M.A.M.E. oferă copiilor diagnosticați cu cancer și alte boli grave, precum și celor care provin din medii defavorizate, servicii esențiale, pe care statul nu le asigură.

La „Centrul Steluțelor”, care este cel mai important proiect al organizației, vin anual aproximativ 150 de copii cu afecțiuni grave. Copiii, cât și familiile lor beneficiază de servicii de informare și îndrumare socio-medicală, consiliere psihologică individuală și de grup, fizioterapie, kinetoterapie, art-terapie, logopedie, consiliere nutrițională, consultanță juridică, activități educative și de socializare, terapie multisenzorială, terapie prin Realitatea Virtuală și sprijin material oferit la nevoie. Toate acestea ușurează viața copiilor bolnavi și a familiilor lor și le dau mai mult CURAJ, de care au nevoie pentru a lupta și a învinge boala.

Iar Asociația M.A.M.E. oferă aceste servicii gratuit.

Asociația M.A.M.E. are nevoie de CURAJ și de la tine

Pentru că numărul solicitărilor de includere a copiilor în programele de recuperare pe care le oferă a crescut mult în ultima perioadă, iar toate aceste activități esențiale au nevoie de mai mulți specialiști, Asociația M.A.M.E. are nevoie de un sprijin financiar suplimentar pentru ca ele să poată fi onorate.

Vestea bună e că și tu poți da CURAJ copiilor care vin la Centrul Steluțelor. Cu un SMS la 8844 cu textul „CURAJ”, asiguri o donație modică lunară de 2 euro, care se va adăuga la donațiile celor peste 750 de oameni minunați care au trimis deja CURAJ Asociației M.A.M.E..

Iar dacă vrei să afli mai multe despre acțiunile și proiectele Asociației M.A.M.E., le poți vizita site-ul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugăm să citești politica de confidențialitate și cookies, iar dacă ești de acord și accepți să primești comunicări pe e-mail de la WEBGROW, inclusiv comunicări comerciale, te rugăm bifează mai jos: