Meniu Închide

Festivalul Integrarii CONIL – 23 și 24 ianuarie

festivalul-integrarii-2016-01-cu-sponsoriȘtiți deja că WEBGROW este o firmă mică, eficientă și activă în comunitate. Sprijinim demersuri menite să ajute oameni și suntem implicați în proiecte ale societății civile, iar Festivalul Integrării (cunoscut drept CONIL Fest) este unul dintre evenimentele pentru care asigurăm materialele grafice necesare (poster și banner) și comunicările publicate pe website-ul Asociației CONIL.

CONIL Fest – Festivalul Integrării, ediția a XII-a

Ediția a XII-a a Festivalului Integrării va avea loc la Palatul Național al Copiilor, în Sala Mare, în zilele de 23 și 24 ianuarie 2016. CONIL Fest este un spectacol complex si complet pe care îl susțin în doar două zile 1200 de copii din grădinițe și școli din București și din țară, talentați la muzică, dans, interpretare instrumentală sau vocală, cor, dansuri moderne și populare, balet, scenete de teatru, reprezentații sportive și de arte marțiale.

Festivalul Integrării este un maraton al talentului și, așa cum se înțelege și din denumire, este un festival care aduce pe scenă copii și adolescenți (între 3 și 18 ani), tipici și atipici, fiecare cu propriul lui dar. Reprezentanți ai școlilor speciale care participă la eveniment vor demonstra că, indiferent că este vorba despre sindrom Down, autism sau deficiență de vedere sau de auz, talentul există și trebuie promovat și susținut!

În foaier vor fi organizate ateliere de creativitate și distractive pentru copii.

Intrarea este liberă, așa că… hai la CONIL Fest!

Informatii si detalii:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugăm să citești politica de confidențialitate și cookies, iar dacă ești de acord și accepți să primești comunicări pe e-mail de la WEBGROW, inclusiv comunicări comerciale, te rugăm bifează mai jos: