Meniu Închide

Festivalul integrării, ediția a XIII-a, 21 – 22 mai 2016, în Herăstrău

CONIL FEST - 21-22 mai 2016
CONIL FEST – 21-22 mai 2016

Un weekend în aer liber în parcul cel mare din nordul capitalei înseamnă întotdeauna ceva special, dar pe 21 și 22 mai o să fie cu adevărat altfel. Știm, „altfel” e atât de folosit în ultima vreme, încât i s-a „consumat” sensul, dar trebuie să ne credeți pe cuvânt și să mergeți la CONIL FEST – Festivalul Integrării organizat de Asociația CONIL.

Este vorba de un festival al talentului, care oferă tuturor copiilor șansa de a-și demonstra abilitățile, de la voce și instrument muzical până la teatru și dans. Când spunem „tuturor” copiilor nu facem o afirmație de marketing – este chiar așa – Conil Fest este dedicat incluziunii, iar micii artiști sunt atât copii tipici, cât și copii atipici, din București și din țară, din școli și grădinițe de stat și particulare, cu pasiuni și talent dintre cele mai diverse.

Mai multe detalii, pe site-ul Asociației CONIL »

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugăm să citești politica de confidențialitate și cookies, iar dacă ești de acord și accepți să primești comunicări pe e-mail de la WEBGROW, inclusiv comunicări comerciale, te rugăm bifează mai jos: