Meniu Închide

Lansarea oficială a site-ului Retetele-Manuelei.ro

Împreună cu Manuela și alături de Magda Drăgan de la Mamicilasuperlativ.ro și de fetele de la Kool Media, care au propagat în online comunicatul de presă pe care l-am scris cu această ocazie, am lansat Retetele-Manuelei.ro pe 19 martie, la Constanța. Evenimentul a avut loc la Cămara cu merinde, un mic restaurant / magazin vegan și raw vegan (dacă treceți prin Constanța, ocoliți McDonald’s-ul de pe B-dul Mamaia și opriți-vă la ei – au tot felul de bucate sănătoase și nu veți regreta!).

Toți cei prezenți – prieteni ai autoarei rețetelor, bloggeri, presă și iubitori ai bucătăriei vegane și raw vegane – au putut gusta câteva dintre minunatele preparate pe care le propune Manuela în site-ul ei. Au scris despre eveniment (și le mulțumim pentru aprecierile la adresa site-ului!) și UrbanStyle.ro.

Câteva poze de la lansarea site-ului

Momentul lansării a fost unul excelent.

Este perioada în care mulți dintre noi se hotărăsc să mănânce altfel – unii, pur și simplu pentru că apar „trufandalele” proaspete în piețe (leurdă, urzici, ceapă verde, ridichi…) și organismul le cere la ieșirea din iarnă, alții pentru că se apropie Paștele și obiceiul cere măcar câteva zile de post. Oricare ar fi motivele pentru care primăvara dă oamenilor ghes să opteze pentru mai multe legume și fructe, site-ul Retetele-Manuelei.ro oferă rețete testate, originale, variate și absolut delicioase.

Iată și câteva dintre materialele grafice lucrate pentru lansare și promovare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugăm să citești politica de confidențialitate și cookies, iar dacă ești de acord și accepți să primești comunicări pe e-mail de la WEBGROW, inclusiv comunicări comerciale, te rugăm bifează mai jos: