Meniu Închide

Construire site simplu de turism

smarthealthtourism-retele-sociale„Construire site” este una dintre căutările frecvente după care ne găsesc clienții noștri.

Alege oferta potrivită pentru tine sau derulează mai jos pentru a vedea cum am construit site-ul SmartHealthTourism.co.uk:

Pentru clientul nostru SmartHealthTourism.co.uk am lucrat un site simplu, care prezintă accesibil și clar posibilitățile pe care le are turistul britanic, dacă vrea să-și petreacă un concediu într-un centru spa sau medical în România. De asemenea, și logotipul este lucrat de noi, prin pachetul StartUpID (vezi aici despre ce este vorba).

smarthealthtourism

Și, pentru că, în afară de operațiunile de construire site, a fost nevoie și de un carusel de imagini, am lucrat special pentru acest website și o suită de bannere:

Planuri de viitor

Având în vedere obiceiurile de navigare ale publicului țintă, care folosește mai puțin mobilul și mai mult ecranele mari, site-ul va fi adaptat responsive în urma evaluării necesității, la 4-5 luni de la lansare.

De asemenea, site-ul va avea în curând și facilități de e-payment și de alcătuire personalizată de oferte, în baza conținutului site-ului și în baza cererilor clienților potențiali.