Meniu Închide

Sprijinim Asociația CONIL în proiectul „Trimite un copil atipic la școală!”

Facebook cover image si Event Image
Facebook cover image si Event Image

Asociația Before & After School CONIL împlinește 10 ani de activitate. Au petrecut acești 10 ani ajutand copiii atipici să învețe, să se integreze în colectivități, să-si atingă potențialul și să exceleze în activitățile preferate. Au început cu resurse puține, dar au avut mereu planuri mari, așa că, în prezent, furnizează servicii educaționale și terapeutice pentru câteva sute de copii speciali. 60 dintre ei învață în Școala primară CONIL.

Problema este că școala nu are încă gimnaziu, iar copiii sunt în prezent nevoiți fie să-și încerce norocul în sistemul de învățământ de masă, fie să-și irosească potențialul în școli speciale. Unii dintre ei rămân, pur și simplu, acasă.

Asociația CONIL vrea să-i țină mai mulți ani în școală, pentru că fiecare an în plus în colectivitate, într-un sistem care îi tratează cu respect și atenție, copiii speciali pot să-și depășească limitele.

Este un proiect esențial, de la o asociație non-profit de încredere. Merită sprijinit!

Mulțumim!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugăm să citești politica de confidențialitate și cookies, iar dacă ești de acord și accepți să primești comunicări pe e-mail de la WEBGROW, inclusiv comunicări comerciale, te rugăm bifează mai jos: