Meniu Închide

Știți cine este Mimi Kirk?

Mimi Kirk și secretul tinereții.
Mimi Kirk și secretul tinereții.

Mimi Kirk arată senzațional la 74 de ani și inspiră zilnic, prin stilul ei de viață, mii de persoane din întreaga lume. Speaker și coach, avocat al vieții sănătoase și longevității și autoarea mai multor best seller-uri internaționale, „Live Raw”, „Live Raw around the world” și “The Ultimate Book of Modern Juicing” Mimi Kirk vine pentru prima dată în România pe 10 și 11 iunie 2016.

Mimi Kirk va susține conferința “How to Live Raw in Romania” pe 11 iunie de la ora 9.30, la Palatul Ghica Tei din București. În deschiderea Conferinței, The Code va prezenta cel mai avansat program de juicing – detox pentru corp, minte și spirit din România.

mimi-kirk-peta-conferinta-romania-raw-veganÎnainte de Conferință, vineri, 10 iunie, de la ora 18:00, are loc un eveniment special, “Dinner with Mimi Kirk”. Într-un cadru neconvențional, publicul pasionat de alimentația sănătoasă va avea bucuria să socializeze cu Mimi Kirk.

Biletele pentru evenimentele lui Mimi Kirk la București sunt disponibile pe DoGoodAcademy.ro.

Evenimentul este organizat de Do Good Academy și este susținut de Asociația Vegetarienilor din România și The Code, precum și de  Webgrow.ro, Coachinglasuperlativ.ro, Mamicilasuperlativ.ro, Retetele-Manuelei.ro, Asociatia-SUPRA.ro și Animalutze.COM.

***

Și, în caz că vă întrebați care este legătura între WEBGROW și un eveniment care promovează alimentația raw vegană, aflați că, folosind comunicatul oficial de presă de la Do Good Academy, scriem articole speciale, diferite ca formă și, pe alocuri, cu un alt conținut, pentru mai multe site-uri care promovează acest eveniment și paginile lor de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugăm să citești politica de confidențialitate și cookies, iar dacă ești de acord și accepți să primești comunicări pe e-mail de la WEBGROW, inclusiv comunicări comerciale, te rugăm bifează mai jos: