Meniu Închide

Afacere la început? Vrem să reușești

Afacere la început - vrem să reușești!

Ai o afacere la început de drum? Avem foarte multe motive pentru care ne dorim ca tu să reușești cât mai repede să-ți faci afacerea să meargă. Iată doar câteva dintre ele:

Știm cum e să ai o afacere la început

Deși experiența pe care o avem în online e vastă (membrii echipei noastre sunt specializați și lucrează în IT, web design & development, publicitate și marketing online și offline de dinainte de 2000), WEBGROW este un startup. Cel puțin pe hârtie, suntem și noi o afacere la început.

Știm ce funcționează și ce nu

Am asistat, de-a lungul timpului, foarte multe firme în diversele lor încercări de a crește, de a schimba ceva în modul de lucru, de a testa piața pentru ceva nou. Știm ce funcționează și ce nu – WEBGROW a apărut pentru că știm cum arată o afacere (la început de drum sau cu vechime) care merge – și știm și ce trebuie făcut pentru asta. Credem că toată cunoașterea acumulată de-a lungul timpului este valoroasă și știm că te poate ajuta să faci pași mai siguri și pe un drum mai scurt către succesul pe care ți-l dorești.

Vrem Clienți fideli

Credem în relațiile pozitive între oameni și ne bazăm pe comunicare. Cele mai frumoase relații sunt cele care construiesc ceva împreună și tot acestea sunt și cele care durează. Dacă proiectul tău reșește, ne vom bucura împreună. Dacă lucrurile se mișcă mai încet decât ar trebui, ne preocupă să aflăm de ce și să găsim o soluție. Dacă ai o idee, îi dăm toată atenția. Dacă nu ai nicio idee, ne gândim și noi la problema cu care te confrunți și, de obicei, experiența ne ajută să ajungem la o rezolvare. Știm că un Client mulțumit este un Client care revine și care ne recomandă cu încredere mai departe. Facem tot ce au scris în lista lor cei de la Forbes și ceva în plus.

În tot timpul care a trecut de la lansarea WEBGROW și până acum, am crescut și… nu am apucat să avem nevoie de niciun anunț pe Google sau de vreun Boost Post pe Facebook. Mulțumim tuturor celor care au lucrat și lucrează cu noi și care ne-au recomandat!

Suntem perfecționiști și ne mândrim cu lucrul bine făcut

Dacă am munci doar pentru a ne plăti facturile și a ne permite vacanțele, fiecare zi din an ar fi teribil de plictisitoare. Dar, pentru noi, munca nu e doar un mijloc prin care obținem bani. Ne place enorm ceea ce facem și fiecare Client este o șansă de a afla ceva nou și interesant în domeniul respectiv de activitate. Fiecare lucrare este o provocare, mai ales dacă este o afacere la început – ne place să găsim soluții creative cu bugete decente. Nu avem cele mai mici prețuri din piață, dar, cu siguranță, calitatea serviciilor pe care le oferim merită fiecare leu.

Te-am convins?

Contactează-ne! Nu te costă nimic și o simplă conversație la telefon sau pe e-mail poate fi începutul unui drum eficient către succesul afacerii tale!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugăm să citești politica de confidențialitate și cookies, iar dacă ești de acord și accepți să primești comunicări pe e-mail de la WEBGROW, inclusiv comunicări comerciale, te rugăm bifează mai jos: